vrijdag 11 maart 2011

Vrijdag 11 maart The Secret Life of...Sarkozy?

Vrijdag 11 maart : Geheimen Sarkozy onthuld: Spuiten of Slikken?

Geruchten doen de ronde dat Frankrijk vrijdag tijdens een beraad met EU regeringsleiders
bombardementen op strategische doelen in Libie wil bespreken.Waar rook is, is vuur. De online editie van de Volkskrant bracht dit nieuws al donderdag in de na-middag. Het gerucht had ook Libie al bereikt.Khadafi reageerde meedogenloos: als jij gaat bombarderen, dan gaan wij vertellen waar jij je geld vandaan hebt gehaald voor je verkiezingen! Het stond niet in het bericht, maar je hoort Khadafi bijna in het Hoog-Arabisch zeggen: "Lekker Puh".
In goed Nederlands: Boontje komt om zijn Loontje!
Maar wat weet Khadafi wat wij niet weten? Dat de miljardaire Liliane Bettencourt, efgename van cosmeticagigant L'OrĂ©al, is beschuldigd van verboden donaties aan Sarkozy's partij is al langer bekend, dat kan het dus niet zijn. Sarkozy moet dus iets gedaan hebben wat absoluut het daglicht niet kan verdragen en er ook nog niet aan is blootgesteld. Khadafi lijkt erop te hopen dat Sarkozy zijn dreigementen tot bombarderen doorzet. Hij lacht al in zijn vuistje. De wereld zal op zijn kop staan als iedereen weet wat Hij weet. De dagen van de kleine Grote Franse leider zijn geteld. Respect had hij toch al nooit voor de Fransman. Bedrogen door zijn vrouw, te klein voor een podium, een wannabee De Gaulle. Neen, neem dan Berlusconi, dat is pas een vent. Die komt er ronduit voor uit dat hij er een flinke harem op na houdt en niet verlegen zit om wat centen voor zijn campagne. Tussen de rechtszaken door laat Berlusconi zich opereren aan zijn neus die bloedt. Met Blair heeft hij pas nog gezoend, dus dat zit wel snor op de Britse eilanden, en Merkel , ach Merkel, zij is Duitse en die houden zich altijd wat op de vlakte als het gaat om Arabische conflicten. De enige waar hij voor op moet passen is Rutte, Als Rutte mee gaat stemmen met Sarkozy dan zijn de rapen gaar. De Nederlandse Marine staat haar mannetje onder leiding van de vastberaden Hillen en zou zomaar als steunpunt kunnen gaan fungeren. Nu al spijt dat hij de drie Nederlandse militairen heeft laten vertrekken. Over Sarkozy weet hij genoeg om hem in verlegenheid te brengen. Maar wat over Rutte en zijn vertrouwelingen?
Rutte is een onbeschreven blad die slechts in een vlaag van verstandsverbijstering heeft toegegeven dat hij Sophie Hibrand de meest sexy vrouw vindt van de Lage Landen. Daar voorkom je geen bombardementen mee.
Voorlopig heeft Khadafi nog wat bedenktijd. Het wordt Spuiten of Slikken.