zaterdag 14 mei 2011

What's Up KPN? Big Brother of Enge Broer??






KPN What's Up. Met de nieuwe dpi technologie wordt KPN van een betrouwbare Grote Broer een enge broer!




Hele blog te lezen op http:// http://www.dagtaak.org/










donderdag 12 mei 2011

Kortenoeven en de Prinsenvlag, InHolland en de 3Js

Vandaag op http://dagtaak.org een drieluik. Ogenschijnlijk hebben de onderwerpen niets met elkaar te maken. Maar analoog aan Maxima: allemaal "beetje dom" InHolland en de nieuwe vondst van Doekle Terpstra om een baangarantie af te geven aan afstudeerders aan de Hoge School. Is dit geen nieuw stigma? Hebben de 3j's hun laatste kans verpest voor de eindronde van het Eurovisie Song Festival door niet goed op te letten bij de uitleg over de Live blogs? Wat bezielde Kortenoeven om wederom een groot risico te nemen? De door de NSB opnieuw geintroduceerde Prinsenvlag wapperde vrolijk voor de ramen van een van de werkkamers van de PVV. Op zich niks mis met die vlag. Maar de associatie met de NSB lag natuurlijk weer voor het oprapen. Beetje dom??

lees verder via : Dagtaak.Org

woensdag 11 mei 2011

InHolland Buckler Youp en Doekle Terpstra

Op Dagtaak.org de nieuwe colum over InHolland en het Buckler effect. Gaat Youp als gastspreker optreden samen met de marketeers van Buckler? http://iturl.nl/sns0L De imago schade van het HBO is groter dan dan Doekle Terpstra doet voorkomen.

dinsdag 10 mei 2011

Dallas Wiens en het Medisch Mirakel in DWDD en Pauw en Witteman

Dallas Wiens heeft weer een gezicht gekregen. De man die in 2008 een hoogspanningskabel raakt en zijn hele gezicht verloor. Hij heeft van diverse overleden donoren gezichtsdelen getransplanteerd gekregen. Als het nieuwe gezicht goed aanslaat zal hij ook over enige tijd weer gevoel in zijn gezicht krijgen. Grootste motivatie: weer een kus van zijn dochter kunnen voelen.

Een aangrijpend verhaal. Wellicht onderwerp voor de dagtaak morgen op http://www.dagtaak.org/ maar in elk geval de moeite waard om De Wereld Draait Door van 10 mei te kijken of terug te kijken op http://www.uitzendinggemist.nl/

Ook bij Pauw en Witteman aandacht voor dit onderwerp. Inhoudelijk en dieper dan bij DWDD. De arts aan het woord waarschuwt voor de natuurlijke afstoot van de aangebrachte gezichtsdelen. Zelf zou hij een dergelijke operatie niet uitvoeren en eerder kiezen voor een siliconenprothese. Dat scheelt aanzienlijk in de noodzakelijke medicatie om afstoot tegen te gaan.
Vraag van Witteman waarom Dallas ondanks alle risico's toch voor deze operatie heeft gekozen. Eerlijk antwoord: de patient beschikt nooit over de volledige gegevens om een afgewogen beslissing te kunnen nemen, het ligt altijd aan de persoonlijke voorkeur van de behandelend arts.

Op zie.nl ook een opmerkelijk filmpje hierover.

Dinsdag Wouter Bos, Balkenende en de FNV

Oud premier Balkenende heeft gisteravond in Pauw en Witteman flink uitgehaald richting de PvdA en met name richting Wouter Bos. Onbestaanbaar noemde hij de houding van Bos om op het laatste moment toch niet akkoord te gaan met de missie naar Uruzgan. In het verhaal van Balkenende was weinig ruimte voor rek of andere interpretatie. Op twitter meldde Femke Halsema dat Balkenende in de kamer hard verantwoording af had moeten leggen, dat was de plaats geweest. Na een jaar bij Pauw en Witteman was een milder betoog en meer zelfreflectie op zijn plaats geweest.

De FNV Bondgenoten blijft bij haar standpunt. Geen akkoord over de pensioenregeling. De vergadering duurde tot half een deze nacht en liep op niets uit volgens de eerste berichten. Wat er nu vderder gaat gebeuren is onduidelijk.

Op http://iturl.nl/snxFB de volledige column

maandag 9 mei 2011

Boeken over Arnhem Spijkerkwartier Luxor Posbank



Dagtaak mag voor een Arnhemse uitgever een mooi pakket boeken leveren.
Voor € 49,95 (+€ 2,50 verzendkosten ongeacht het aantal boeken) ontvangt u 6 boeken. Onder andere over Luxor in de jaren '80 en '90 , Arnhemse Kopstukken, Chinezen in Arnhem. Daarnaast een aantal boeken over o.a. het Spijkerkwartier en de Posbank.

Voor volledige lijst kijk op http://www.dagtaak.org/boeken.html

De verzamelde blogs van Dagtaak en de dagelijkse nieuwe columns vindt u op http://www.dagtaak.org/

zondag 8 mei 2011

Moederdag en de Bekerfinale


Dagtaak vandaag over Moederdag, De Bekerfinale Twente-Ajax , en de Oedipuscup

een ode aan alle geduldige en lieve moeders


te lezen via