zaterdag 28 mei 2011

Wietpas, NHM, Erfgoed: waait er een verkeerde wind?



Zelfs in Amerika is de invoering van "de Wietpas" nieuws:

Dutch government to ban tourists from cannabis shops - Yahoo! News http://yhoo.it/kFmDOF




Waait er een verkeerde wind over het land? De Wietpas , verkwanseling van tolerantie en trots? Of ligt het er gewoon aan dat we een land zijn zonder pieken en dalen met als nationaal symbool De pannenkoek?

Lees verder http://dagtaak.org/

vrijdag 27 mei 2011

Srebrenica, Mladic, Karremans en de Staat van Ontkenning




Binnen afzienbare tijd zal oorlogsmisdadiger Ratko Mladic overgebracht worden naar Scheveningen. De man heeft zich 15 jaar kunnen verschansen in Servie zonder dat er voldoende mensen bereid waren hem aan te geven. Sterker nog: hij wordt óf gezien nog steeds als een held, óf er heerst een Staat van Ontkenning bij een groot deel van de populatie over zijn misdaden.




Over de Staat van Ontkenning , Karremans en de rol van Nederland zie http://iturl.nl/snOgM (Dagtaak.org)



donderdag 26 mei 2011

Neelie Smit Kroes, de Astrologie en de maand van de masturbatie




Neelie Smit Kroes heeft astrologen ingeschakeld om haar behulpzaam te zijn bij zakelijke als prive aangelegenheden. Bram Peper vond het nodig dit te melden.

Op http://dagtaak.org gaat Dagtaak kijken wat de astrologen zelf hiervan zeggen.

Daarnaast is deze maand door Ronald Giphart uitgekozen tot maand van de masturbatie. De tijdschriften haken hierop in. Weer wordt de naam van Oudkerk genoemd die net als Neelie er ook ingeluisd is. Dan niet door de partner maar door Helen van Royen



woensdag 25 mei 2011

Gerard Reve, God, De Ezel en de SGP




Wat hebben Gerard Reve, De Ezel, God en de SGP met elkaar gemeen? In 1966, alweer, was het de SGP die in het beroemde Ezelsproces artikel 147 toepaste tegen Godslastering door Reve.

Column Dagtaak vandaag over Reve en het Proces en de Biografie van Nop Maas die door Schafthuizen wordt tegengehouden:

http://iturl.nl/snzzo (Dagtaak.org)

maandag 23 mei 2011

Bordercollie, Schapen en de Eerste Kamer, Herders gezocht!


Hoe de Bordercollies nodig zijn om de schapen in het gareel te houden. Iedereen die de Bordercollie kent weet dat de kleur van de hond niet zoveel uitmaakt: Bruin, Rode gloed , zwarte Kousen, Blauwe ogen. Als de witte punt op de staart maar fungeert als een (politieke) antenne en hij de schapen kan fixeren.

Over de collie en de vergelijking met eerstekamer verkiezingen:



zondag 22 mei 2011

Vloek over de Eerste Kamer, VVD Verkwanselt principes aan Taliban op Klompen






De Taliban op Klompen, zo noemde jaren geleden de prominente VVD-er Charely Abtroot de SGP al.
De VVD is hard bezig om ten gunste van een meerderheid in de eerste kamer haar principes te verkwanselen. Eerst al de rare zet om ineens tegen Koopzondagen te zijn (tijdens de campagne liepen de VVD-ers nog rond met tasjes waarop: Shoppen is ook Zondagsrust) en nu trekt de VVD haar eigen motie in tegen Godslastering.

Principes zijn geen principes meer. Gedoogsteun voor het kabniet was veilig gesteld door de PVV, nu er lichte paniek uitbreekt voor de verkiezingen van de eerste kamer a.s. maandag gaat de VVD weer een stapje verder. En de SG..die vindt alles best: Voor Wat , Hoort Wat.

Het hele artikel vindt u op http://dagtaak.org