zaterdag 21 mei 2011

Bowie, Family Station Camping en de Dag des Oordeels




Bowie zong het al, Family Station al uit de lucht: De dag des oordeels komt er aan. Is het wel zo slim dit aan te kondigen?? Beter van niet, denkt Dagtaak. Dan zijn de rapen gaar en zal iedereen de tijd die hem of haar rest zijn gang kunnen gang. Nostradamus, Maya's en de New Age aanhangers gingen dominee Camping al voor. We wachten af. Vanavond is een extra Sinterklaas uitzending gepland, wie weet komt de Goedheiligman met nieuws.


lees hele blog op http://dagtaak.org

vrijdag 20 mei 2011

Kabinet Rutte: Pension Hommeles 100 jaar Annie MG Schmidt



Op Http://www.dagtaak.org de hele column over de Hommeles in het Torentje van Rutte. In Jip en Janneke taal moet maar eens uitgelegd worden dat de grenzen zijn overschreden. Hopenlijk snappen Henk en Ingrid, Achmed en Fatima het ook.

donderdag 19 mei 2011

Wilders, Wellink en de Valse Profeten



Gisteren was Wellink bij Knevel en van de Brink. Een opmerkelijke uitzending waarin het niet zozeer over de lastige financiele materie ging maar er voornamelijk op gericht leek om te kunnen scoren. Door KVDB dan. Keer op keer werd er geprobeerd Wellink op citaatjes te kunnen betrappen die KvdB door de komkommertijd heen kunnen slepen. Een verslag van de uitzending op http://Dagtaak.org

woensdag 18 mei 2011

Arnhem: Napels aan de Rijn. De prullenbak en de ambities van de stad



Met alle ambities die Arnhem heeft om uit te groeien tot een grote toeristische trekpleister: De Rijnboog, Vitesse, Gelredome, Station en het op de valreep gestopte Nationaal Historische Museum, ziet de satd zich genoodzaakt te gaan bezuinigen. En waarop: De Prullenbak.


Maar liefst een kwart miljoen Euro (paar fte's en wat benzine) wordt er bespaard om de stad mogelijk in een puinhoop te laten veranderen. Napels aan de Rijn! lees verder op Dagtaak.org

dinsdag 17 mei 2011

DSK : Dominique Strauss-Kahn in rijtje Berlusconi, Mitterand, Kennedy en Clinton



DSK, Dominique Strauss-Kahn in een van de machtigste mannen in de wereld, en zeker in de financiele wereld. Op het punt om een gooi te doen naar het Presidentschap van Frankrijk en daarmee zijn carriere af te bouwen. DSK wordt nu beschuldigd van een faux-pas. Hiermee komt hij in het illustere rijtje van Kennedy, Clinton, Mitterand en Berlusconi. Heeft de man gespeeld met zijn lot? Of is hier sprake van een complot? In elk geval dodelijk lijkt het. Nu zit hij nog tot vrijdag vast op Rikers Island.





Volledige column te lezen op http://dagtaak.org/

maandag 16 mei 2011

Kunst , Loterij en het Eindexamen HAVO



De VVD komt met het onzalige plan om een loterij voor de kunst op te zetten. Waar gaat dat ophouden? Een loterij voor alle overheidsuitgaven die een land een geciviliseerd land maken? dan kunnen we net zo goede de belastingen opheffen en alles in een loterij oonder brengen.


Vandaag beginnen de eindexamens. Voor de HAVO staat het vak Kunst op het programma. Zullen zij de laatste lichting zijn.





Dagtaak gaat hier op in de Dagtaak.org.



zondag 15 mei 2011

Cultheld Theo Janssen van FC Twente terug naar Vitesse?




Vandaag de ontknoping in de eredivisie. Nog nooit eerder zo'n grote aandacht in de pers richting de aanloop van een voetbaldag. Topper natuurlijk Ajax tegen Twente. In de kranten aandacht voor oude culthelden als Piet Keizer en jan Mulder. Grootste cultheld nu is natuurlijk Theo Janssen, het eeuwige natuurtalent. Blijft hij in Enschede? Naar het buitenland, of terug naar Vitesse?


Dit soort voetballers dienen behouden te blijven voor de eredivisie:




Blog van vandaag op http://www.dagtaak.org