zaterdag 25 juni 2011

Veteranendag Anjerkinderen en Billy Joel


Vandaag is het Veteranendag, een dag van herdenking en respect, maar zeker ook een dag om stil te staan bij wat er gebeurt bij missies: voor- en achteraf. Trauma's die lang doorwerken, zo doorwerken dat ook in gezinnen het lang en soms zelfs levenslang merkbaar blijft. Een nederlandse groep kinderen van veteranen heeft het initiatief Anjerkinderen opgericht.

Op http://dagtaak.org de gehele column , inclusief video van Billy Joel/ Goodnight Saigon

woensdag 22 juni 2011


De PvdA gaat vanmiddag Cookies uitdelen om het stemgedrag van gisteren goed te maken. Het WWW is bij uitstek een wereldwijd netwerk. Nederland vindt dat we op eigen houtje de regels die gelden op In ternet moet gaan aanpakken. Was het verstandig geweest eerst even op de Europese Unie te wachten?

Dagtaak gaat hier op in via http;//dagtaak.org

dinsdag 21 juni 2011

Nederland Positiefdag , Zomer en Gesink wint de Tour


De zomer is vandaag begonnen en deze dag is door de Stichting Nederland Positief uitgeroepen tot positiefdag. Van Hennie Huisman tot Mies Bouwman, een flinke schare BN-ers heeft zich achter dit initiatief geschaard. Dagtaak bericht hierover en eindigt met de positieve gedachte: en..Gesink wint de Tour

Http://dagtaak.org

maandag 20 juni 2011

Zomer , Vakantie , en verhalen schrijven als alternatief voor de GGZ



De zomer begint, vakantie komt er aan. Niet altijd een pretje. lange lichte dagen die als leuk bedoeld zijn, lopen soms uit op een drama. Schrijf van u af! is de tip van Dagtaak


zondag 19 juni 2011

Clarence Clemons, The Big Man van de E Street Band overleden


Zaterdag 18 juni is op 69-jarige leeftijd The Big Man overleden. Sinds 1972 saxofonist in the E Street Band van Bruce Springsteen.

Op http://dagtaak.org een artikel inclusief clip van Pinkpop 2009 met saxofoonsolo tijdens Born To Run