donderdag 7 april 2011

Donderdag Afspraak is Afspraak

Volgens de toen geldende afspraken heeft D66 Kamerlid Berndsen 20 duizend Euro ontvangen voor dubbele woonlasten die ze als korpschef had. Ze betaalt dit bedrag terug. Volgens de toen geldende afspraken heeft ING Topman Hommen een miljoenenbonus ontvangen. Hij betaalt deze bonus via de belastingen terug. De altijd voor de kleine man in de bres springende Lodewijk de Waal (voormalig FNV) heeft als erelid namens de overheid zitting in de Raad van Commisarissen van ING en zou er volgens de toen geldende afspraken op toe zien dat de bonuscultuur in de perken zou worden gehouden. Hij heeft met de bonus ingestemd Volgens de toen geldende afspraken heeft oud minister en oud kamerlid Korthals Altes € 350.000 aan wachtgeld ontvangen. Of hij dat terug gaat betalen lijkt onwaarschijnlijk. Volgens de toen geldende afspraken is dat ook niet nodig. Volgens de toen geldende afspraken heeft KPN Topman (sinds vandaag oud KPN Topman) volgens Pauw en Witteman de afgelopen tien jaar veertig miljoen Euro verdiend. Zouden er nu afspraken zijn gemaakt dan zou hij dat gerust voor een kwart minder doen, maar afspraak is afspraak. En zonder ons te houden aan afspraken is er geen fatsoenlijk leven mogelijk, aldus Scheepbouwer.
Zit wat in.

Volgens de toen geldende afspraken zou pensioen geindexeerd uitgekeerd worden vanaf 65-jarige leeftijd. Volgens de toen geldende afspraken zouden mensen met een Wajong/ Wao of Wia uitkering inkomensbescherming krijgen en behouden. Volgens de toen geldende afspraken zou er rechtszekerheid bestaan rond de hoogte en duur van de WW uitkering voor mensen die ongewild en onbedoeld hun baan verliezen. Volgens de toen geldende afspraak zouden Anouk en Unorthoxia altijd van elkaar blijven houden en nooit vreemd gaan.

De Wereld draait Door en niets is zo veranderlijk als de mens en zijn woord.Volgens de toen geldende afspraak laat Matthijs Draait Door zich kaal scheren als ADO in de top 5 eindigt dit jaar. Zou mooi zijn als dat gaat gebeuren dan is er er tenminste nog een Haagse belofte waargemaakt. En laten we dat dan maar als de nieuwe Balkenende Norm beschouwen.